Online Academy

Från april 2020 genomför vi våra kurser och utbildningar digitalt via verktyget ZOOM.

Efter Coronatider

kommer vi erbjuda kurser och utbildningar både på plats och online.

Nedanstående utbildningar är ackrediterade och godkända av International Coach Federation ICF och ger ackrediterade utbildningstimmar CCE.

fyr_vagor_500_280

Certifieringsprogrammet

är en avancerad påbyggnadsutbildning för redan utbildade coacher. Stor vikt kommer även att läggas på din egen utveckling.

workshop2_500_280

Coacha chefer

Du lär dig strategier och verktyg för att coacha chefer och lär dig modeller och tekniker för att hjälpa chefer att hantera förändringar som en utvecklingsprocess.

nycklar_500_280

Diplomerad Ledarskapscoach

Du lär dig strategier och verktyg för att coacha chefer och lär dig modeller och tekniker för att hjälpa chefer att hantera förändringar som en utvecklingsprocess.

skratt_500_280

Coacha team

Du lär dig strategier och verktyg för att coacha team/grupper till att förbättra sina resultat.
Du lär dig modeller och tekniker för att hjälpa team/grupper att hantera förändringar som en utvecklingsprocess.

old_town_500_280

Positiv psykologi

Bli passionerad i det egna självledarskapet! Fokus på styrkor, flow, välmående, hopp, optimism, EQ, kreativt tänkande, visdom, beslutsfattande och det positiva självet. För som vill hitta din inre motivation och mening.

workshop_500_280

ACT-baserad coaching

En metod för psykologi och coaching som syftar till att hjälpa personer hitta ett kraftfullt förhållningssätt till tankar och känslor för att kunna skapa ett rikt, värdefullt och meningsfullt liv.

moln_500_280

Mentorcoaching

En erfaren coach, diplomerad eller certifierad, coachar dig i din coachroll och i allt som har med din coaching att göra. Du fördjupar på så sätt din kompetens att coacha. Det handlar om dig och din egen utveckling.

workshop3_500_280

Coachens NLP-Toolkit

NLP ger dig kraftfulla metoder för att sätta upp mål, nå resultat och förverkliga visioner, kommunicera bättre med olika människor, bearbeta begränsningar och hantera sinnesstämningar.

workshop2_500_280

Karriärcoaching

Påbyggnadsutbildning 2 dagar inom coaching.

Denna två-dagars utbildning är Ackrediterad och godkänd av International Coach Federation ICF och ger 14 ackrediterade utbildningstimmar CCE.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail