I Akademi Coachstjärnans Advanced Coach Program ingår utbildningen ”Diplomerad coachutbildning” (steg 1) och utbildningen ”Certifieringsprogrammet” (steg 2) som tillsammans är kvalitetssäkrade med ICF:s ackreditering Level 2.

Advanced Coach Program är det självklara valet för dig som vill ha en kvalitetssäkrad professionell prisvärd längre coachutbildning.

Akademi Coachstjärnan AB är ett av få utbildningsföretag i Skandinavien som kvalitetssäkras av ICF International Coach Federation med ackrediteringen Level 2. Detta innebär att vi har en längre coachutbildning med 167 godkända av ICF ackrediterade utbildningstimmar. Denna utbildning kan studeras i två steg. 

Beskrivning av utbildningen

Läs mer om de båda coachutbildningarna som ingår i Advanced Coach Program.
Steg 1: Diplomerad coachutbildning
Steg 2: Certifieringsprogrammet (med tillval Diplomerad Ledarskapscoach)

När du väljer Akademi Coachstjärnans långa coachutbildning Advanced Coach Program så får du ytterligare 8 professionella och innehållsrika utbildningsdagar som syftar till att ta din coaching till nivån av en certifierad professionell coach (PCC-Professional Certified Coach)

Med Akademi Coachstjärnans utbildning Advanced Coach Program får du en gedigen prisvärd utbildning. Självklart kan du gå Diplomerad coachutbildning steg 1 först och vid ett senare tillfälle bygga på med steg 2 Certifieringsprogrammet.

Faktaruta

Utbildningens namn: Advanced Coach Program
Ackreditering: ICF (Level 2)
Del 1: Diplomerad Coach (steg 1) Läs mer
Del 2: Certifieringsprogrammet (steg 2) Läs mer
Pris: 45.000 kr ex moms
Förkunskapskrav: inga
Språk: svenska
Längd: ca 1 år
Omfattning: 18 kursdagar inklusive examination samt studier och klientarbete
Plats: Hälsingegatan 49 (Vasastan) Stockholm, även i Akademi Coachstjärnans Online Academy.
Investering: 45.000 kr (ex moms) Inkluderar två utbildningar, steg 1 och steg 2.
Studietakt: Kan kombineras med heltidsarbete under förutsättning att man kan vara borta från arbetet under kursdagarna.
Tillval 1: Diplomerad Ledarskapscoach

Tillval Diplomerad Ledarskapscoach

I denna utbildning ”Certifieringsprogrammet” ingår också möjligheten att göra ett tillval till Diplomerad Ledarskapscoach. Examineringskrav innebär bland annat att du läser relevant litteratur inom området och coachar två chefer. För mer info begär kursplan.
Utbildningsinnehållet i Certifieringsprogrammet bygger på en fördjupning av International Coach Federations 8 kärnkompetenser och kan utgöra underlag för din PCC-certifiering hos ICF. Stor vikt kommer även att läggas på din egen utveckling. Denna utbildning tar dig vidare till en högre nivå som coach. Utbildningen är upplevelsebaserad med många övningar. Vi har fokus på styrkebaserad coaching med vetenskapliga rötter inom både kognitiv och positiv psykologi.
Kännetecknande för Akademi Coachstjärnans lärare är innehav av akademisk högskoleutbildning inom det pedagogiska området. De två huvudlärarna är PCC-certifierade (Professional Certified Coach).
Läs mer om Diplomerad Ledarskapscoach

Gratis introduktionskurs

En halv dags utbildning för att upptäcka professionell coaching. Vänder sig i första hand till dig som är intresserad av att utbilda dig inom coaching. Du får pröva olika coachverktyg.

Online Academy ZOOM

Alla introduktionskurser sker online via verktyget ZOOM.

Välj något av följande datum:

5 juni ((ons) 16.30-19.00
17 juni (mån) 16.30-19.00

Nyhet: Frukostintro. Info om diplomerad coachutbildning, verktyg och lite prova på.

31 maj (fre) 08.00 – 09.30
12 juni (ons) 08.00 – 09.30

Anmälan: mejla coachstjarnan@telia.com och ange även ditt mobilnummer

Lärare

Kännetecknande för Akademi Coachstjärnans lärare är innehav av akademisk högskoleutbildning inom det pedagogiska området och innehav av internationell certifiering inom coaching. På varje utbildning eftersträvas minst 2 lärare. Examinatorerna på diplomeringsdagen är PCC-certifierade eller likvärdig kompetens.
Antal elever: 9 – 18

Jag vill ha mer information

  Kontakt

  Dina uppgifter ovan lagras och används av Coachstjärnan. Genom att skicka in uppgifterna godkänner du detta. Vi lämnar inte ut uppgifterna till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.


  icf_200_100

  Kursansvarig

  Margareta Sundin, VD Akademi Coachstjärnan AB:
  PCC-certifierad Coach ICF, former Internationell Assessor International Coach Federation.
  Idag är Margareta huvudlärare inom Akademi Coachstjärnans Ackrediterade diplomutbildning enl International Coach Federations kriterier ACSTH.
  För mer info: Anmälan och utförlig kursplan: coachstjarnan@telia.com
  Tel Akademi Coachstjärnan direkt: 070-261 40 54

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail