Ett axplock vad våra kursdeltagare säger:

Solen skiner och det är fantastisk höstdag ute. Men det känns som även jag skiner efter ha tänkt och skrivit ner hur mycket jag har lärt mig om mig själv tack vare all coachning jag har fått. Men även vad jag har lärt mig om coachning och vad jag har lärt mig av andra, det är så otroligt spännande. Detta hade hade jag ingen aning om när anmälde mig till er kurs. Den har givit mig så mycket mer så tack för en fantastisk utbildning!
Allt gott/Jessica

Jag hade tagit kontakt med några andra utbildningsföretag ang. coachutbildning tidigare, när jag pratade med Margareta Sundin kände jag direkt en ärlighet, öppenhet och glädje som inspirerade mig otroligt. Margaretas härliga utstrålning och coachfärdigheter avspeglade sig på hela kursen. I takt med att vi varvade kunskap och färdigheter med coaching både enskilt och i grupp plockade vi fram våra potentialer till max. Genom att man fick tillgång till en övningsklient och egen coach under fyra månader gjorde att man både övade coachfärdigheter och samtidigt utvecklade och stärkte sin egen vision. Jag kan varmt rekommendera Akademi Coachstjärna för maximal utveckling och resultat.
Ida, Diplomerad coach

En av de bästa utbildningar jag någonsin deltagit i – och de är ganska många.
Vilken spirit, vilket gäng och vika engagerade lärare. Inget att klaga på beträffande kursinnehållet eller arrangemang heller. ”de flesta diplom bara får man, det här har man på riktigt förtjänat”. Herman, Konsult och Coach Finland

Jag är tacksam för all hjälp som jag fick från Akademi Coachstjärnan. Att möta och bli utbildad av trevliga, professionella lärare som jag har haft, under min utbildning på ”akademi coachstjärnan”, är en stark grund som arbetsliv kan byggas på.
Mizgin

Tack för 2 späckade dagar med många bra tips och tankar och ytterligare en fantastiskt trevlig grupp som jag kommer hålla kontakt med. Tack för att ni finns och lägger ytterligare bränsle på den låga som brinner för att coacha människor i utveckling.
Lena

”Margareta Sundin has an extraordinary ability to insert the ICF framework in context. I have had Margareta as a teacher for 150 hours and they are among the most inspiring hours I have been through.”
Kent, Miljösamordnare och Coach

Tack vare den tillitsfulla atmosfär du som lärare lyckades skapa/förmedla in i benmärgen i gruppen, så har hela utbildningen blivit mer än en personlig resa. Jag ser detta som en jätteinvestering för hela företaget, där vår positiva anda och vilja att växa och utvecklas har smittat av sig på stora delar av den övriga personalgruppen. Jag känner att denna utbildning gett mig en stor verktygslåda med ”hands on” verktyg. Coachingen har gett mig verktyg att kunna inta fler perspektiv samt verktyg att kunna utforska både privat och i arbetslivet. Lite ”djävlar anamma” och fightingspirit har kommit in i mitt liv genom coachingen.
Anna-Lena, Industrikompetens Östergötland

TACK för en toppenvecka – jag kände för första gången energi trots en intensivutbildning och det tolkar jag som att vi hade fokus på MÖJLIGHETER – precis vad jag behövde i mitt liv för att skapa nytt och ny kraft – för att orka fortsätta tjäna människor. Ni lärare har en speciell kraft och är unika i ert sätt att vara/Härligt!
Agneta, Höga Kusten

Hej Margareta, tack för en otroligt bra dag. Alla jag talade med på lunchen och hemvägen är lyriska över hur proffsig du är. Vi känner oss priviligierade som får ha dig som lärare.
Agneta, Studie-och yrkesvägledare

Jag måste säga att coachutbildningen har verkligen varit givande när gäller att reflektera över min egen utveckling till coach. Jag tycker också att hela kursupplägget i utbildningen är oerhört bra och strukturerat med lagom många hemuppgifter som hjälper en att utvecklas som coach.
Hanna, Coach och Ekonomikonsult

Tack för din jättefina feedback Margareta. Du har verkligen en positiv och fantastisk människosyn. Din positiva och stärkande feedback får en människa att växa och utvecklas. Försöker själv använda mig av den när det gäller mina elever och min personal. Jag tror att man skall bygga på människors förtjänster och styrkor. Ofta vet inte människor vad de gör väldigt bra utan är bara medveten om sina svaga sidor och vad de gör fel.
Helene, lärare/Skolledare

Först vill jag bara tacka för den härliga kursen ”Coacha chefer”. Vilken härlig anda! Det märks att ni har en speciell ”spirit” på Akademi Coachstjärnan som ni sprider till alla som går era kurser. Verkligen kul att få träffa dessa människor. Jag fick en nytändning och massor av verktyg, som jag kan använda i mitt jobb med ledarutveckling. Du delar verkligen med dig på ett fantastiskt generöst sätt Margareta!
Kina, Diplomerad Coach Göteborg

Tack för en trevlig resa med dig Margareta och lärarna genom våren. Precis som du sa vid presentationen så är det en inre resa man gör. Allt från läsa små texter som jag gjort tidigare till bli mer ödmjuk mot omgivningen och deras tankar. Bekräfta mina värderingar och när jag vet dem mer blir det lättare att tackla olika situationer.
Du lyckades få ihop en underbar grupp och jag tror många kommer ha kontakt efter.
Men som jag sa framför allt har jag nog aldrig eller kanske en gång tidigare träffat en människa som brinner så för ett intresse och vill utveckla något som du Margareta. Du är nog Sveriges svar inom coachingen. Ett rinnande uppslagsverk känns det som.
Martin, Diplomerad coach Massör

Tack för ännu en mycket givande och positivt intensiv kursdag! Det var mycket häftigt att prova på meta-coaching och lära sig verktygen om det! Det kommer jag säkerligen att använda mycket i min coaching! Jag tycker att du Margareta är en fantastiskt bra och pedagogiskt kursledare och har sammanställt en mycket intressant och utvecklande kursinnehåll! Jag har lärt mig enormt mycket på den här coachutbildningen!
Lea, Karriärvägledare Diplomerad coach

Vill bara tacka för en mycket givande vecka. Er utbildning är så väl genomtänkt, bra uppbyggd och strukturerad och så full med glädje och passion för detta ämnesområde! Det smittar. Jag är så glad för denna nya resa, så spännande! Vi har kommit igång i vårt Lärteam med coaching och triadmöte.
Pia, Enhetschef

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail