Akademi Coachstjärnans Online Academy startades i april 2020 på grund av den då rådande situationen med Coronaviruset. Här kan du delta i coachutbildningarna digitalt med likvärdig kvalitet och motsvarande moment som i våra ”live- utbildningar”.

Så här tycker deltagarna om att studera i Online Academy

Tack för helgens kursdagar. Inspirerande och givande. Jag är så imponerad av hur duktiga ni kursledare är. Hoppas att jag blir lika bra nångång 🙂
Väldigt bra dagar. Gav många insikter. Och en otroligt skön stämning. Dagens fokus på vision och styrkor gav en massa kraft och vägar framåt.
Härlig dag med bra övningar! inspirerande!
Tack för mycket inspiration och glädje, känns så rätt och roligt.

Superbra dagar inspirerande övningar – Tack!

Vi kom lite mer in på djupet, väldigt bra!
Helt fantastiska och lärorika dagar 🙂
Inspirerande, roliga dagar. Lärorikt och intensivt 🙂
Mycket inspirerande, givande och insiktsfullt! 🙂 Stort tack!
Så bra coacher!!! wow! och så skönt att få träna mer på coachning i ett format där det är ok att träna!!!
Inspirerande övningar, stort tack!

Tack för två toppendagar! 🙂

Jättebra och inspirerande. ÖVER förväntan gällande Zoom.

Zoom har fungerat kanon – övningarna ger lika mycket som att sitta i samma rum 🙂

Så mycket positiv energi!
Har funkat fantastiskt bra!

Inspirerande!

Proffsigt som vanligt!! Det funkar otroligt bra med zoom.

Fantastisk anpassning ni har gjort med att planera utbildningen digitalt.

Kursen och Zoom har funkat jättebra och kul att träffa alla!

Ni är så duktiga och inspirerande!

Hej C-stjärnorna, det har funkat väldigt bra via Zoom. Smidigt, och effektivt. Jag har verkligen uppskattat dem här två dagarna!

Det har fungerat mycket bra med Zoom tycker jag. Som vanligt har själva kursen hållit en hög nivå. Superkul att träffa alla. Tummen upp!

Zoom har fungerat bra. Lite jobbigt att sitta still så länge dock. Hoppas att vi kan träffas IRL till hösten.

En fin påminnelse av hur långt vi kommit på resan samt spännande hur mycket mer kunskap och verktyg det finns att hämta. Tycker även att zoom har fungerat över förväntan! Så rolig och härlig grupp också, känns toppen! Uppskattar hur mycket alla delat med sig och hur mycket jag lärt mig av alla andra som vanligt.

Stort tack för dessa två dagar, mkt energi och nya tankar. Zoom har funkat bra, där jag upplever att det går att skapa tillit och fin connection mellan oss deltagare. Upplägget med blandade övningar, föreläsningar, raster och olika föreläsare har varit toppen : )

Tackar ! Det fungerade mycket bra för mig och var väldigt lärorik och härligt att träffa er alla på virtuella världen!

Zoom har ju funkat utmärkt. Har varit underbart att påbörja utvecklingsprocessen igen med superduktiga klasskamrater och lärare. Ser fram emot kommande utmaningar!

Jag vill tacka alla för en generös inställning och att ni bjudit på härlig energi och engagemang. Zoom har fungerat utomordentligt bra och bra avvägningar mellan pause och ”lektion”. Ska bli fint att sätta igång med detta!

En nystart som varit digitalt lyckad, lärorik och proffsigt och strukturerat genomförd. Väldigt bra att ni var tre stycken lärare som täckte upp och kompletterade varann, fin harmoni. Två välfyllda, inspirerande, lärorika, insiktsfulla och egoboostande dagar. TACK.

Har funkat superbra med tekniken. Verkligen inspirerande med alla nya kursare och utmaningar. Tack alla!

Så bra de fungerar med zoom ! Härliga coacher ! Proffsig lärostil ni har ! Bra med alla övningar !

Hur går det till i det digitala klassrummet?

Du kanske är lite undrande över detta att inte komma till ett fysiskt klassrum. Vi kan glädja till med att det är en mycket inspirerande upplevelse att delta i detta sätt att lära sig coacha..
Du kommer att vara aktiv och kommunicera med dina klasskamrater, coacha, diskutera och ställa frågor. Digitala verktyg som handuppräckning finns om du vill fråga eller dela med dig något.

ZOOM verktyget

möjliggör att dela in kursdeltagarna i olika grupper eller par i de sk ”breakout rooms”. Där kommer du att coacha och ge feedback till dina kurskamrater. Lärarfeedback kommer att ske genom att lärarna gör besök när du sitter i ett sådant rum tillsammans med 1-2 kurskamrater.

Teorigenomgångar

Precis som i klassrummet använder vi powerpoint och vi lärare undervisar deltagarna. Teorigenomgångarna är korta och fokuset läggs på att öva att coacha i ”Break-out rooms”.

Whiteboard

Precis som i klassrummen finns whiteboard/blädderblock. Kanske vill läraren beskriva något speciellt i stunden. Även i ”Break-out rooms” kan kursdeltagarna anteckna på whiteboarden.

Chat

Det finns olika sätt att ställa frågor. Kommer du på en fråga när läraren har genomgång så skriver du den i Chatroom. Flera sätt finns att ställa frågor.

Vad behöver du för att delta i vårt ZOOM klassrum?

  • Internet uppkoppling
  • Dator
  • Hörlurar
  • Webkamera

ZOOM – det digitala verktyget som vi använder

Vår satsning Online Academy

Vi startade upp våra coachutbildningar Online i april 2020. På den första träffen deltog flera personer från olika delar av Sverige! I olika ”break-out rooms” hade vi möjligheten att coacha varandra och utföra övningar.

Vad säger eleverna?

Eva: ”Det funkade mycket bra med coachingen. De andra deltagarna kändes ”nära” i rummet.”

Björn: ”Funkar bra, glömmer bort att det är online!”

Natasha: ”Jätte bra sätt att diskutera på distans och få hjälp av två coacher samtidigt.”

Inför varje kursstart har vi speciella träffar där du som kursdeltagare får den information du behöver.

VÄLKOMMEN ATT DELTA I VÅR ONLINE ACADEMY OCH UTBILDA DIG TILL PROFESSIONELL DIPLOMERAD COACH med möjlighet att ansöka om internationell certifiering hos ICF. www.coachfederation.org

ICF:s uppmaning till Online-utbildning

ICF, världens största branschorganisation för coacher, har uppmanat coachutbildningsföretagen världen över att hålla coachutbildningarna online.

ICF (International Coaching Federation) www.coachfederation.org har i dagarna också uppmanat medlemmarna att måna om sina klienter i dessa oroliga virustider. Det ligger helt i linje med ICFs värderingar om att främja hälsa och välmående.

Att nu vara coach är ju egentligen helt perfekt eftersom vi redan jobbar mycket med någon typ av ”telefoncoaching” med hjälp av Skype, Zoom, Whats-Up m.fl. möjliga digitala plattformar som underlättar kontakt med klienter. För oss coacher finns ingen anledning att ställa in samtal eftersom det redan finns en etablerad metod för att träffas on-line.

Den goda nyheten är att vi kan tillhandahålla våra ICF ackrediterade coachutbildningar med likvärdig kvalitet. Det är alltså möjligt i vår Online Academy med ”fully-interactive virtual learning environment that mirrors classroom training”.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail