För företag som vill satsa på sina chefer

Anlita en coach genom Akademi Coachstjärnan.
Professionell coaching inom modernt ledarskap är idag en framgångsfaktor för att nå uppsatta mål inom företaget / organisationen. Det är vanligt att nyckelpersoner inom företaget når bättre resultat med hjälp av coaching.
Akademi Coachstjärnan AB har ett stort nätverk av diplomerade och certifierade coacher med mycket bred och gedigen yrkes-och utbildningsbakgrund.

En professionell coach lyssnar, stöttar, uppmuntrar, utmanar och finns där när behov finns av en lyssnande positiv samtalspartner.

Vi hjälper till att hitta rätt coach till företagets chefer/medarbetare / grupper. Gruppcoaching / utbildning i coachande ledarskap är ett bra komplement till personlig coaching.

Gratis introduktionskurs

En halv dags utbildning för att upptäcka professionell coaching. Vänder sig i första hand till dig som är intresserad av att utbilda dig inom coaching. Du får pröva olika coachverktyg.

Online Academy ZOOM

Alla introduktionskurser sker online via verktyget ZOOM.

Välj något av följande datum:

5 juni ((ons) 16.30-19.00
17 juni (mån) 16.30-19.00

Nyhet: Frukostintro. Info om diplomerad coachutbildning, verktyg och lite prova på.

31 maj (fre) 08.00 – 09.30
12 juni (ons) 08.00 – 09.30

Anmälan: mejla coachstjarnan@telia.com och ange även ditt mobilnummer

workshop_500_280

Lärare

Kännetecknande för Akademi Coachstjärnans lärare är innehav av akademisk högskoleutbildning inom det pedagogiska området och innehav av internationell certifiering inom coaching. På varje utbildning eftersträvas minst 2 lärare. Examinatorerna på diplomeringsdagen är PCC-certifierade eller likvärdig kompetens.
Antal elever: 9 – 18

Jag vill ha mer information

  Kontakt

  Dina uppgifter ovan lagras och används av Coachstjärnan. Genom att skicka in uppgifterna godkänner du detta. Vi lämnar inte ut uppgifterna till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.


  icf_200_100

  Kursansvarig

  Margareta Sundin, VD Akademi Coachstjärnan AB:
  PCC-certifierad Coach ICF, former Internationell Assessor International Coach Federation.
  Idag är Margareta huvudlärare inom Akademi Coachstjärnans Ackrediterade diplomutbildning enl International Coach Federations kriterier ACSTH.
  För mer info: Anmälan och utförlig kursplan: coachstjarnan@telia.com
  Tel Akademi Coachstjärnan direkt: 070-261 40 54

  FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail